Om oss

Vi er fire jenter som skal på tur og oppleve verden og alt den har å by på, fra øst til vest, mot evigheten og forbi.

Om oss

---

Una er en livlig liten rødtopp på unge 25 år, fra Bergens vakreste bydel: Loddefjord. Til daglig studerer hun medisin ved UiB, men akkurat nå befinner hun seg et helt annet sted i verden og utvider horisonten sin. Hun har verdens fineste (og mest tålmodige) kjæreste og en meget høylytt og spesiell familie som hun er enormt glad i.

 

Stine er en jente på 22 år som er født og oppvokst i Åsane, Bergen. For fire år siden fant hun ut at en dag skulle hun reise jorden rundt, og i mellomtiden utdannet hun seg til konditor for å tjene penger til turen. En av hennes store interesser er fotografering og det er noe hun kommer til å bruke mye tid på under reisen.

 

Hege er en ung jente på hele 22 år, fra Bergen - nærmere bestemt Åsane. Hverdagene har hun fylt med jobb som barne- og ungdomsarbeider i barnehage, film, fest og venner, men dette har tydeligvis ikke vært nok! Så etter langt om lenge og lenger om langt har endelig drømmen hennes om å reise jorden rundt gått i oppfyllelse og ikke bare det, hun skal være på reisefot i ett helt år!

 

Linn er en energisk 21-år gammel frøken fra Åsane, Bergen. Hun studerer til vanlig medisin på UiB, noe hun stortrives med. Utenom studiene går det med en del tid til kjæreste, jobb, venner og fest, men nå skal alt bli annerledes - i hvertfall for et halvt år. Livet hjemme settes på vent, og Linn er klar til å oppleve verden. Nye og gamle land skal besøkes, og det er bare å glede seg.


Tips en venn | Del p facebook